Partners

BSCNetwerk streeft ernaar een overzicht aan te bieden voor diegene die een carrière in de sport ambieert. De partners van BSCNetwerk ondersteunen het initiatief.

Bent u geïnteresseerd in een samenwerking, bijvoorbeeld in de vorm van een partnerschap, dan kunt u contact opnemen met Sander Fonville via info@bscnetwerk.nl of op 06-52520346.

Wij buurtsportcoaches

Wij Buurtsportcoaches is het landelijke netwerk voor alle sport- en beweegprofessionals die onder de Brede Regeling Combinatiefuncties vallen. Wij zijn een netwerk voor en door buurtsportcoaches. Wij staan voor kwaliteit en professionaliteit.

Lees meer..

MQ Scan

Wij willen de motoriek van kinderen verbeteren, omdat motoriek een cruciale rol speelt in de gezondheid van kinderen. De eerste tien levensjaren van een kind zijn cruciaal in het creëren van een toewijding aan een leven lang sport & bewegen. MQ Scan ondersteunt beleidsmakers, beweegprofessionals en LO-docenten door snel, simpel en betrouwbaar inzicht te geven in de motoriek. Met die inzichten kan de motoriek van kinderen gericht verbeterd worden. Zodat zij plezier in bewegen ervaren, meer gaan bewegen, minder blessures oplopen en ook andere eigenschappen sterker ontwikkelen.

Help jij mee om de motoriek, en daarmee de gezondheid van onze jeugd, te verbeteren?

Lees meer..

HAN Sport & Bewegen

HAN Sport en Bewegen is onderdeel van de Hogeschool van Arnhem en Nijmegen en focust zich op het gehele gebied van sport en bewegen, gezondheid en vitaliteit. Of je nu een keuze moet maken voor een voltijd bacheloropleiding op het gebied van sport en bewegen (ALO en Sportkunde), je jezelf als professional verder wilt ontwikkelen via cursussen of deeltijd opleidingen, of dat je als ondernemer wat wilt doen met de vitaliteit van jouw werknemers. Bij HAN Sport en Bewegen kan je terecht!

Lees meer..

Fontys Sporthogeschool

Ben jij die sportprofessional die zichzelf graag verder wilt ontwikkelen op het gebied van sport, welzijn en gezondheid? Wil jij beter worden in je vak of juist jezelf verbreden in een bepaald onderwerp? Ook dan ben je bij Fontys aan het juiste adres! Bij Fontys hebben we een uitgebreid aanbod voor professionals en werkgevers, van kortdurende cursussen tot voltijd masters.

Lees meer..

Business of Sports Academy

Wij vinden het belangrijk dat welwillende professionals de kans krijgen om zich door goede docenten te laten voorzien van de juiste informatie. Daarom organiseren we met de Business of Sports Academy diverse opleidingen, van ééndaagse tot POST-HBO.

Lees meer..