Carrière platform
voor buurtsportcoaches

Vacatures zoeken

×
×

Laatste vacatures als buurtsportcoach

 • Buurtsportcoach onderwijs 

  oktober 25, 2021

  Iedereen heeft recht op beweging. Toch zijn er veel mensen, die niet de kans krijgen om mee te doen. Dat pakken wij aan. Onze energieke spelbepalers maken het verschil in het leven van mensen, door sport en bewegen.

  Vacature bekijken

 • Buurtsportcoach Buurt en Wijk 

  oktober 19, 2021

  Als buurtsportcoach Buurt en Wijk houd je je bezig met de organisatie, uitvoering en evaluatie van sport- en beweegactiviteiten voor voornamelijk senioren uit de binnenstad van Helmond met als doel het bevorderen van een gezonde en actieve leefstijl.

  Vacature bekijken

 • Beweegcoach 

  oktober 11, 2021

  Ben je sportief, enthousiast en heb je plezier in het werken met peuters, kleuters, kinderen, jongeren en senioren? Kom dan ons team versterken als: Beweegcoach.

  Vacature bekijken

Over BSCNetwerk

Via BSCNetwerk vind jij een sportieve baan als buurtsportcoach, combinatiefunctionaris en andere gerelateerde vacatures. Ambieer jij een carrière in deze branche?
Dan ben je bij BSCNetwerk aan het juiste adres. Maak nu nog een account aan op de website en blijf op de hoogte van de laatste vacatures passend bij jouw profiel of bekijk snel de openstaande vacatures van onze opdrachtgevers.

Op zoek naar een mooie vacatures?

Op BSCNetwerk hebben wij een overzicht staan van vacatures als buurtsportcoach, combinatiefunctionaris en andere gerelateerde vacatures . Lees verder om alle openstaande vacatures te bekijken.

Jouw vacature ook op BSCNetwerk?

Binnen enkele stappen staat jouw vacature op onze website(s). Stuur ons een e-mail met de vraag om een account aan te maken. Vervolgens kan je daarna zelf vacatures online zetten.

Partners
 

Nieuws

BSCNetwerk is live

BSCNetwerk is live

Het volgende label van SportNetwerk is live. Alle sport- en beweegvacatures gerelateerde vacatures die onder de Brede...

Lees meer