Carrière platform
voor buurtsportcoaches

Vacatures zoeken

×
×

Laatste vacatures als buurtsportcoach

 • Projectmedewerker Positieve Sportcultuur 

  januari 20, 2023

  Wij zoeken per direct een enthousiaste projectmedewerker positieve sportcultuur. Als projectmedewerker positieve sportcultuur stimuleer je samen met de collega’s van WSDH de (door)ontwikkeling van een positieve sportcultuur op de sportverenigingen.

  Vacature bekijken

 • Coach Sport & Bewegen 

  januari 19, 2023

  Wij zoeken een enthousiaste medewerker die in een actief en dynamisch bedrijf een verbindende, coördinerende en uitvoerende functie wil vervullen.

  Vacature bekijken

 • Buurtsportcoach Jeugd/Onderwijs 

  januari 18, 2023

  Vanuit Jibb+ zijn we per direct op zoek naar een buurtsportcoach jeugd/onderwijs. Als buurtsportcoach ben je het grootste deel van je tijd bezig met de uitvoering van diverse sportstimuleringsactiviteiten voor basisschoolkinderen.

  Vacature bekijken

Over BSCNetwerk

Via BSCNetwerk vind jij een sportieve baan als buurtsportcoach, combinatiefunctionaris en andere gerelateerde vacatures. Ambieer jij een carrière in deze branche?
Dan ben je bij BSCNetwerk aan het juiste adres. Maak nu nog een account aan op de website en blijf op de hoogte van de laatste vacatures passend bij jouw profiel of bekijk snel de openstaande vacatures van onze opdrachtgevers.

Op zoek naar een mooie vacatures?

Op BSCNetwerk hebben wij een overzicht staan van vacatures als buurtsportcoach, combinatiefunctionaris en andere gerelateerde vacatures . Lees verder om alle openstaande vacatures te bekijken.

Jouw vacature ook op BSCNetwerk?

Binnen enkele stappen staat jouw vacature op onze website(s). Stuur ons een e-mail met de vraag om een account aan te maken. Vervolgens kan je daarna zelf vacatures online zetten.

Partners
 

Nieuws

BSCNetwerk is live

BSCNetwerk is live

Het volgende label van SportNetwerk is live. Alle sport- en beweegvacatures gerelateerde vacatures die onder de Brede...

Lees meer